Karen Damgaard

Jeg er oprindelig fra Vestjylland, men blev på Sjælland efter et højskoleophold på Krogerup i Humlebæk i 1981. Med mig fra Jylland tog jeg min mand som jeg har været gift med siden 1989. Vi har to voksne døtre Kerstin og Joanna samt 3 dejlige børnebørn, Lærke, Amalie og Emil.

Efter at have gennemført den juridiske kandidateksamen blev jeg i 1988 ansat i Justitsministeriet, som jeg forlod efter at have fået datter nr. 2 – og til fordel for en stilling som dommerfuldmægtig. Efter afsluttet konstitution i Østre Landsret søgte jeg ud og blev advokat i 2003. Siden har jeg arbejdet som advokat, hvilket er fantastisk, fordi det passer til mit temperament, at skulle kæmpe for en sag i stedet for at være den neutrale opmand, som skal finde den ”rigtige” løsning.

Jeg har møderet for Landsret og Højesteret – og har taget uddannelsen som mediator, fordi jeg brænder for at løse konflikter i stedet for at der skal gå en vinder og en taber ud af retssalen. Jeg er retsmægler ved Retten i Hillerød.

Som beneficeret advokat ved Retten i Hillerød møder jeg som forsvarsadvokat og bistandsadvokat, ligesom jeg som bobehandler ved Familieretten i Hillerød behandler ægtefælleskifter.

Jeg er formand for Krisecenteret i Frederiksværk, som er en selvejende institution, og formand for Advokatforeningen i Hillerød.

Med min baggrund har jeg en bred erfaring og gode muligheder for at vurdere eventuelle retssager, fordi jeg har siddet på alle sider af skrankerne i en retssag.

Jeg sætter familielivet højt og har en stor passion for blandt andet heste og hunde, og bor på en nedlagt landejendom, hvor disse interesser kan udleves.