Karen Damgaard

Frederikssundadvokaterne I/S, Karen Damgaard & Lasse Kiil Pedersen.

Kocksvej 7
3600, Frederikssund

E-mail: kd@frederikssundadvokaterne.dk

Mine specialer

  • Ansæ​ttelse og personaleforhold​
  • Arv og dødsbobehandling samt testamenter
  • ​Rådgivning ved ejendomshandel i Danmark og i udlandet, herunder køb og salg af landbrugsejenedomme
  • Landbrug
  • Familie​ret, herunder skilsmisser, bodeling, forældreansvarssager samt ægtepagter
  • Tvangsfjernelsessager
  • Mediation og konfliktmægling
  • ​Retssager
  • Strafferet

​Jeg er oprindelig fra Vestjylland, men blev på Sjælland efter et højskoleophold på Krogerup i Humlebæk i 1981. Med mig fra Jylland tog jeg min mand som jeg har været gift med siden 1989. Vi har to voksne døtre Kerstin og Joanna samt 4 dejlige børnebørn, Lærke, Amalie, Emil og Nynne.

Efter at have gennemført den juridiske kandidateksamen blev jeg i 1988 ansat i Justitsministeriet, som jeg forlod efter at have fået datter nr. 2 – og til fordel for en stilling som dommerfuldmægtig. Efter afsluttet konstitution i Østre Landsret søgte jeg ud og blev advokat i 2003. Siden har jeg arbejdet som advokat, hvilket er fantastisk, fordi det passer til mit temperament, at skulle kæmpe for en sag i stedet for at være den neutrale opmand, som skal finde den ”rigtige” løsning.

Jeg har møderet for Landsret og Højesteret – og har taget uddannelsen som mediator, fordi jeg brænder for at være med til at løse konflikter i stedet for at der skal gå en vinder og en taber ud af retssalen. Jeg er retsmægler ved Retten i Hillerød.

Som beneficeret advokat ved Retten i Hillerød møder jeg som forsvarsadvokat, bistandsadvokat for forurettede, samt i værgemåls- og faderskabssager.

Jeg er formand for Krisecenteret i Frederiksværk, som er en selvejende institution, og formand for Advokatforeningen i Hillerød.

Med min baggrund har jeg en bred erfaring og gode muligheder for at vurdere eventuelle retssager, fordi jeg har siddet på alle sider af skrankerne i en retssag.

Jeg sætter familielivet højt og har en stor passion for blandt andet heste og hunde, og bor på en nedlagt landejendom, hvor disse interesser kan udleves.

Jeg kommer gerne hos virksomheder, foreninger m.v. og holder foredrag omkring arv, testamenter og fremtidsfuldmagter m.v.

Hvad koster en advokat?

gavel

​Er du interesseret i at få en advokat, så kan du kontakte vores advokatfirma og høre mere om vores priser på telefon 47 31 00 55 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontorets forsikringsselskab og garantistiller er Codan Forsikring A/S, Gammel Kongevej 60, 1790 København V

I henhold til Advokatsamfundets vedtægter § 59a skal det oplyses, at kontorets advokater:

1) Er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark
2) Er medlemmer af Advokatsamfundet
3) Har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler, og at ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed, uanset hvor advokatvirksomheden udøves

Skulle der opstå situationer, hvor du ønsker at klage​

Karen Damgaard

Advokat & Partner

​Se profil​ →

Lasse Kiil Pedersen

Advokat & Partner

​Se profil​ →

danskeadvokater_logo
advokatsamfundet_logo

bankoplysninger

Nordea: 2670 3483 693035

Danske Bank: 3430 3430 079077

åbningstider

Man-tor 9.00 - 16.00

fredag 9.00 - 14.00