Dødsboadvokat: Testamente, dødsbo og arv

Dødsboadvokat hjælper med dødsbobehandling

I dag er mange familier sammenbragte med dine, mine og vores børn. Mange er ugifte samlevende, hvilket ofte medfører et forøget behov for overvejelser omkring placeringen af de fremtidige arv – og et øget behov for sikring af familie og boligforhold gennem et testamente.

Gennem tiden har vi som dødsboadvokat hos Frederikssundadvokaterne hjulpet mange familier i og omkring Hillerød, Frederikssund og Frederiksværk med håndtering af dødsbo og udarbejdelse af testamente.

Følgende spørgsmål er fornuftige at kende svaret på:

  • Hvem skal arve efter mig, min samlever, ved længstlevendes død?
  • Hvordan bliver arven fordelt?
  • Hvordan er man egentlig stillet som ugift samlevende?

Få hjælp til begravelsen

Det kan være hårdt, når et familiemedlem går bort. For at komme godt igennem en svær tid, anbefaler vi, at man får professionel hjælp. Som dødsboadvokat har vi et professionelt samarbejde med Frederikssund Begravelsesforretning, som kan hjælpe dig. Du kan læse mere om, hvad de kan gøre for dig her.

Sikre dig selv og din familie med et testamente

Man har mulighed for at sikre hinanden og sine børn ved oprettelse af testamente. Herudover er der muligheder for at oprette børnetestamente, hvorved man som forældre kan medvirke til placering af forældremyndigheden over sine børn, hvis begge forældre måtte dø. Kontoret har to advokater med speciale i dødsbobehandling og oprettelse af testamenter – og deraf afledte problemstillinger.

Kontakt os i dag og hør mere

Nu tænker du måske ”Hvad koster en advokat?” – Du er altid meget velkommen til at kontakte en af vores dødsboadvokater, hvis du har spørgsmål angående testamente, dødsbo, arv, priser, muligheder og meget mere. Vi står klar til at hjælpe dig videre eller besvare dine spørgsmål.

Hvad koster en advokat?

gavel

​Er du interesseret i at få en advokat, så kan du kontakte vores advokatfirma og høre mere om vores priser på telefon 47 31 00 55 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontorets forsikringsselskab og garantistiller er Codan Forsikring A/S, Gammel Kongevej 60, 1790 København V

I henhold til Advokatsamfundets vedtægter § 59a skal det oplyses, at kontorets advokater:

1) Er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark
2) Er medlemmer af Advokatsamfundet
3) Har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler, og at ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed, uanset hvor advokatvirksomheden udøves

Skulle der opstå situationer, hvor du ønsker at klage​

Karen Damgaard

Advokat & Partner

​Se profil​ →

Lasse Kiil Pedersen

Advokat & Partner

​Se profil​ →

danskeadvokater_logo
advokatsamfundet_logo

bankoplysninger

Nordea: 2670 3483 693035

Danske Bank: 3430 3430 079077

åbningstider

Man-tor 9.00 - 16.00

fredag 9.00 - 14.00