Erfaren boligadvokat

Få bistand ved køb af fast ejendom

Hos Frederikssundadvokaterne har vi mange års erfaring som boligadvokat – herunder rådgivning af både private og erhvervsdrivende i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Vi holder til i Frederikssund, hvorfra vi hjælper mange i bl.a. Frederiksværk, Hillerød og omegn, men også i resten af Danmark.

For private er der som regel tale om den største investering i livet, hvorfor der er god grund til at søge juridisk rådgivning, og få gennemgået handlens købsaftale og øvrige dokumenter. Forhold, som skal undersøges, er bl.a.:

 • Bestemmelser i købsaftalen
 • Servitutter
 • Kommunale ejendomsoplysninger, herunder forurening og vejstatus
 • Forpligtelser til f.eks. grundejerforening
 • Kloakeringsforhold, eller ændringer hertil
 • Offentlige vurderinger og skatteforhold

Hjælp i forbindelse med entrepriser

Ligesom huskøbere har de, der ønsker at bygge nyt hus, også behov for at blive sikret bedst muligt i processen. Der er som regel flere forhold, der skal varetages i forbindelse med større entrepriser, herunder:

 • Gennemgang af kontrakt fra total- eller hovedentreprenør
 • Eventuelt justering af kontrakter mellem forbruger og bygherrer
 • Rådgivning fra en byggesagkyndig

Udover at have mange års erfaring på dette område, har vi også et stærkt netværk af byggesagkyndige, som kan stå til rådighed, når du skal bygge nyt hus.

Leje og køb af andelsbolig

​Både i forbindelse med leje af ejendom eller lejlighed og ved køb af andelsbolig er det fornuftigt at benytte sig af forudgående kvalificeret juridisk rådgivning.

Leje og lejeboliger

Lejelovgivningen er kompleks, da den består af flere forskellige regelsæt, men ikke desto mindre er det vigtigt at sikre, at kontrakten er gyldig, før den underskrives. Opstår der problemer under lejeperioden, kan det være svært at overskue, hvilke paragraffer, der relaterer sig til den aktuelle sag. Vi kan derfor bistå med førelse af sager for Huslejenævnet, Beboerklagenævnet, Ankenævnet samt Boligretten.

Køb af andelsbolig

Når du skal købe andelsbolig, er der mange juridiske problemstillinger, det er vigtigt at være på forkant med. Det samme gælder i forbindelse med salget. Andelsboligforeninger har komplekse strukturer, og der er mange aspekter af købet, som kan være svære at gennemskue. En boligadvokat kan derfor bl.a. rådgive om:

 • Vilkår i overdragelsesdokumenter
 • Forbedringsværdier
 • Analyse af andelsboligforeningen og dens økonomi
 • Ejendommens vurdering og egenkapital, samt andelshavernes kautionsforpligtelser
 • Vedtægter

Hvad koster en boligadvokat?

Alt efter sagens omfang og indhold vil vores priser varierer. Hvis du har spørgsmål til en boligretslig problemstilling eller ønsker yderligere oplysninger om vores priser, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon 47 31 00 55 eller ved at sende en mail til 3600@frederikssundadvokaterne.dk.

Hvad koster en advokat?

gavel

​Er du interesseret i at få en advokat, så kan du kontakte vores advokatfirma og høre mere om vores priser på telefon 47 31 00 55 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontorets forsikringsselskab og garantistiller er Codan Forsikring A/S, Gammel Kongevej 60, 1790 København V

I henhold til Advokatsamfundets vedtægter § 59a skal det oplyses, at kontorets advokater:

1) Er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark
2) Er medlemmer af Advokatsamfundet
3) Har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler, og at ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed, uanset hvor advokatvirksomheden udøves

Skulle der opstå situationer, hvor du ønsker at klage​

Karen Damgaard

Advokat & Partner

​Se profil​ →

Lasse Kiil Pedersen

Advokat & Partner

​Se profil​ →

danskeadvokater_logo
advokatsamfundet_logo

bankoplysninger

Nordea: 2670 3483 693035

Danske Bank: 3430 3430 079077

åbningstider

Man-tor 9.00 - 16.00

fredag 9.00 - 14.00